Inschrijvingen

Inschrijven werkjaar 2023-2024

Beste ouders en leden

De inschrijvingen gebeuren dit jaar opnieuw op papier. De leiding zal aan huis langskomen bij iedereen die reeds in de Chiro heeft gezeten. Zo krijgen jullie de mogelijkheid om jullie kind opnieuw in te schrijven.

Nieuwe leden mogen 3 activiteiten gratis op proef meedraaien alvorens zich in te schrijven. De 3e activiteit moet er zeker ingeschreven worden, gezien uw kind anders niet verzekerd is. Het inschrijvingsgeld wordt uitsluitend betaald via overschrijving.

Chiro Schorisse is een jeugdbeweging voor iedereen en dat willen we graag zo houden. We trachten onze prijzen democratisch laag te houden en proberen onze werking zelf te financieren met winstgevende activiteiten zoals de eting en de wafelbak.
Verder verlangen wij niet dat kinderen zakgeld meenemen naar de activiteiten voor een vieruurtje of dergelijke.

Een jaartje Chiro kost 45 euro per kind. Dit omvat voornamelijk het geld voor de verzekering. Er worden, met uitzondering van het inschrijvingsgeld voor het kamp en het weekend, verder geen bijkomende kosten van de ouders gevraagd. Ook de prijzen van onze kampen houden we steeds zo betaalbaar mogelijk; slechts een fractie van bijvoorbeeld een mutualiteits- of een taalkamp.

Dit bedrag mag overgeschreven worden op het volgende rekeningnummer: BE72 7370 0695 2216 met als vermelding: “inschrijvingsgeld + naam zoon/dochter”. De medische fiche zal ook worden doorgestuurd via e-mail. Gelieve dit document dan ook aandachtig in te vullen.