Kledij

Het Chiro-uniform bestaat uit een beige short of rokje met een rood T-shirt, topje of pull. Het donkerblauwe hemd is samen met het gekleurde fluitkoord enkel voor de leiding bedoeld.

Chiro Schorisse verkoopt zelf de rode T-shirs en topjes met ons logo op voor €15. Ook bieden wij een Chiro Schorisse-pull aan voor €35. Je kan hiervoor altijd terecht bij een van onze leiders, hij/zij zal jou verder helpen.

Chirobroeken en rokken kan je vinden in de Banier (Hoefslagstraatje 1 in Gent of www.debanier.be voor andere Chiro-accessoires en prijzen) en kosten tussen de 30 en 40 euro. Je kan ook bij de leiding chirobroeken bestellen, mits je zeker bent van je maat. Dit omdat eenmaal je een broek gekocht hebt bij de Banier, zij dit niet meer inwisselen of terugnemen. Hiervoor heeft de Chiro van elke broek/rok een pasformaat in stock, om de maat correct te kunnen nemen. 

Bovendien kan je via de facebookpagina van Chiro Schorisse ook steeds tweedehands-uniformen verkopen of kopen. Of informeer gerust bij ouders van oudere afdelingen om te horen of hun spruit niet al uit wat T-shirts gegroeid is.