Kledij

Het Chiro-uniform bestaat uit een beige short of rokje met een rode T-shirt, topje of pull. Het donkerblauwe hemd is samen met het gekleurde fluitkoord ENKEL voor de LEIDING bedoeld.

Chiro Schorisse verkoopt zelf de rode T-shirs en topjes met ons logo op voor €15. Ook bieden wij een Chiro Schorisse-pull aan voor €35. Je kan hiervoor altijd terecht bij een van onze leiders, hij/zij zal jou verder helpen.

Chirobroeken en rokken kan je vinden in de Banier (Hoefslagstraatje 1 in Gent of www.debanier.be voor andere Chiro-accessoires en prijzen) en kosten tussen de 30 en 40 euro. De Chiro heeft van elke broek/rok een pasformaat in stock, zodat je zeker bent van de maat en later de broek/rok online kan bestellen of deze zelf kan halen in de Banier. 

Bovendien kan je via de facebookpagina van Chiro Schorisse ook steeds tweedehands-uniformen verkopen of kopen. Zelf nemen wij ook kledij over, maar geven daar geen geld voor terug. Je mag hiervoor gerust informeren bij de leiding of ouders van oudere afdelingen.